turkmath.org

Türkiye'deki Matematiksel Etkinlikler

Galatasaray Üniversitesi Matematik Bölümü Seminerleri

12 Kasım 2014, Çarşamba
15:00
FEF 09

Recovering a field from a one-dimensional structure

Piotr Kowalski
Wroclaw Üniversitesi, Polonya

I will discuss the model-theoretic notion of interpretability (of one structure in another). For example, the complex field is interpretable in the real field. I will describe my work on algebraically closed fields which are interpretable in ordered fields (joint with Assaf Hasson) and algebraically closed fields which are interpretable in fields with a valuation (joint with Serge Randriambololona).
Cebir
İngilizce
admin 20.03.2020'te eklendi

İLETİŞİM

Akademik biriminizin veya çalışma grubunuzun ülkemizde gerçekleşen etkinliklerini, ilan etmek istediğiniz burs, ödül, akademik iş imkanlarını veya konuk ettiğiniz matematikçileri basit bir veri girişi ile kolayca turkmath.org sitesinde ücretsiz duyurabilirsiniz. Sisteme giriş yapmak için gerekli bilgileri almak ya da görüş ve önerilerinizi bildirmek için iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Katkı verenler listesi için tıklayınız.

Özkan Değer ozkandeger@gmail.com

DESTEK VERENLER

ja2019

31. Journees Arithmetiques Konferansı Organizasyon Komitesi

Web sitesinin masraflarının karşılanması ve hizmetine devam edebilmesi için siz de bağış yapmak, sponsor olmak veya reklam vermek için lütfen iletişime geçiniz.

ONLİNE ZİYARETÇİLER

©2013-2025 turkmath.org
Tüm hakları saklıdır