Türkiye'deki Matematiksel Etkinlikler
Nursultan Kuanyshov
SDU University, Kazakistan
We give the characterisation of the cohomological dimension of group homomorphisms. In particular, we show the analogue of the Stallings-Swan theorem in the case of group epimorphisms.
We give explicit examples of group homomorphism of finite groups that shows complexity of group homomorphism compared to classical group cases.
Akademik biriminizin veya çalışma grubunuzun ülkemizde gerçekleşen etkinliklerini, ilan etmek istediğiniz burs, ödül, akademik iş imkanlarını veya konuk ettiğiniz matematikçileri basit bir veri girişi ile kolayca turkmath.org sitesinde ücretsiz duyurabilirsiniz. Sisteme giriş yapmak için gerekli bilgileri almak ya da görüş ve önerilerinizi bildirmek için iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Katkı verenler listesi için tıklayınız.
Özkan Değer ozkandeger@gmail.com
31. Journees Arithmetiques Konferansı Organizasyon Komitesi
Web sitesinin masraflarının karşılanması ve hizmetine devam edebilmesi için siz de bağış yapmak, sponsor olmak veya reklam vermek için lütfen iletişime geçiniz.