Türkiye'deki Matematiksel Etkinlikler
Cem Yalçın Yıldırım
Boğaziçi University, Türkiye
An alternative way to carry out Montgomery's original calculation of the pair correlation of zeta zeros allows us to obtain some other analogous results. In particular, we can approach the problems of correlating zeta zeros and relative maxima on the critical line, and the pair correlation of these maxima.
Akademik biriminizin veya çalışma grubunuzun ülkemizde gerçekleşen etkinliklerini, ilan etmek istediğiniz burs, ödül, akademik iş imkanlarını veya konuk ettiğiniz matematikçileri basit bir veri girişi ile kolayca turkmath.org sitesinde ücretsiz duyurabilirsiniz. Sisteme giriş yapmak için gerekli bilgileri almak ya da görüş ve önerilerinizi bildirmek için iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Katkı verenler listesi için tıklayınız.
Özkan Değer ozkandeger@gmail.com
31. Journees Arithmetiques Konferansı Organizasyon Komitesi
Web sitesinin masraflarının karşılanması ve hizmetine devam edebilmesi için siz de bağış yapmak, sponsor olmak veya reklam vermek için lütfen iletişime geçiniz.