turkmath.org

Türkiye'deki Matematiksel Etkinlikler

Bilkent Üniversitesi Topoloji Seminerleri

27 Mayıs 2024, Pazartesi
13:30
Zoom

What is an infinity operad? (Part II)

Redi Haderi
Bilkent University, Türkiye

We will discuss some of the details of the nerve construction which we presented in the previous talk. Then, we will explain how the category of simplicial lists has the structure of a presheaf category. We will also present a homotopy coherent nerve construction which, among other things, outputs a quasi-operad for all operads enriched in Kan complexes. This is joint work with Özgün Ünlü.

Topoloji
İngilizce
botan 24.05.2024'te eklendi

İLETİŞİM

Akademik biriminizin veya çalışma grubunuzun ülkemizde gerçekleşen etkinliklerini, ilan etmek istediğiniz burs, ödül, akademik iş imkanlarını veya konuk ettiğiniz matematikçileri basit bir veri girişi ile kolayca turkmath.org sitesinde ücretsiz duyurabilirsiniz. Sisteme giriş yapmak için gerekli bilgileri almak ya da görüş ve önerilerinizi bildirmek için iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Katkı verenler listesi için tıklayınız.

Özkan Değer ozkandeger@gmail.com

DESTEK VERENLER

ja2019

31. Journees Arithmetiques Konferansı Organizasyon Komitesi

Web sitesinin masraflarının karşılanması ve hizmetine devam edebilmesi için siz de bağış yapmak, sponsor olmak veya reklam vermek için lütfen iletişime geçiniz.

ONLİNE ZİYARETÇİLER

©2013-2025 turkmath.org
Tüm hakları saklıdır