Türkiye'deki Matematiksel Etkinlikler
Claudia Scheimbauer
Technische Universität München, Almanya
I will explain how to generalize Harpaz’ universal property of the ($\infty$, 1)-category of spans to the higher category thereof. The crucial property is “$m$-semiadditivity”, which generalizes usual semiadditivity of categories. Combining this with the finite path integral construction of Freed-Hopkins-Lurie-Teleman this yields finite gauge theory as a fully extended $TFT$. This is joint work in progress with Tashi Walde.
Akademik biriminizin veya çalışma grubunuzun ülkemizde gerçekleşen etkinliklerini, ilan etmek istediğiniz burs, ödül, akademik iş imkanlarını veya konuk ettiğiniz matematikçileri basit bir veri girişi ile kolayca turkmath.org sitesinde ücretsiz duyurabilirsiniz. Sisteme giriş yapmak için gerekli bilgileri almak ya da görüş ve önerilerinizi bildirmek için iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Katkı verenler listesi için tıklayınız.
Özkan Değer ozkandeger@gmail.com
31. Journees Arithmetiques Konferansı Organizasyon Komitesi
Web sitesinin masraflarının karşılanması ve hizmetine devam edebilmesi için siz de bağış yapmak, sponsor olmak veya reklam vermek için lütfen iletişime geçiniz.